با ۱۰ اقامتگاه بوم گردی اصفهان آشنا شوید
به اصفهان میگویند «نصف جهان». اگرچه در این جمله اغراق وجود دارد اما چندان هم دور از واقعیت نیست. شاید اصفهان نیمی از جذابیتهای جهان را نداشته باشد اما بیشک زیباییهای طبیعی و تاریخی زیادی را در خود جای داده است. این شهر توریستی و پرطرفدار، سالانه پذیرای گردشگران زیادی از ایران و سراسر جهان است. در سالهای اخیر تعدادی اقامتگاه بوم گردی در اصفهان برای میزبانی از این مهمانان ساخته شده است. اقامتگاه بوم گردی تجربهای متفاوت و فراموشنشدنی برای این مهمانان به وجود میآورد. در این متن ۱۰ اقامتگاه بوم گردی اصفهان را معرفی میکنیم. هزینه اقامت در اقامتگاه ها هم مشخص شده است.
برای مطالعه مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.
۱٫ اقامتگاه بوم گردی خان نشین اصفهان
خان نشین پرطرفدارترین اقامتگاه بوگردی اصفهان است. (در میان اقامتگاه های موجود در جاباما). این اقامتگاه یک خانه قدیمی است که بازسازی و زیباسازی شده است. اقامتگاه یک حیاط باصفا دارد؛ حیاطی که حوض آبی وسطش در نظر اول توجه بینندگان را جلب میکند. تصور کنید نشستن کنار این حوض آبی، در عصرهای تابستان که شدت گرما کم شده، چه قدر میتواند لذتبخش باشد.
معماری قدیمی این ساختمان، گچبریها، ستونها، شیشههای رنگی و رنگآمیزیهای هنرمندانه، فضای سنتی دلبرانهای به وجود آورده است. اتاق های این اقامتگاه کامل فرش شدهاند. تختخوابهایی راحت و تمیز هم در این اتاقها برای مهمانان آماده شده است. علاوه بر تختخواب، مبلمان، یخچال و تلویزیون هم در اتاق های اقامتگاه خان نشین وجود دارد.
هزینه اقامت در اقامتگاه بوم گردی خان نشین برای هر شب، بین ۲۵۰ تا ۶۲۰ هزار تومان است. این اختلاف قیمت به تفاوت گنجایش اتاقها بستگی دارد. اما علاوه بر این اتاق ها، اقامتگاه یک اتاق شاه نشین هم دارد. هزینه هر شب اقامت در این اقامتگاه ۷۰۰ هزار تومان است. (با تخفیف های جاباما)
۲٫ اقامتگاه بوم گردی سرای سفیر اصفهان
دیگر اقامتگاه بوم گردی اصفهان، اقامتگاه سرای سفیر است. این اقامتگاه هم یک خانه قدیمی بوده که با بازسازی هنرمندانه به عنوان اقامتگاه بومگردی مورد استفاده قرار میگیرد. با اینکه در این اقامتگاه وسایل مدرنی نظیر تختخواب، مبلمان و میز و صندلی وجود دارد اما حال و هوای سنتی آن حفظ شده است. هماهنگی رنگ پردههای اتاق، لوستر و لالهها اتاقها را زیباتر ساخته است.
حیاط اقامتگاه هم سرسبز و باصفا است. قدم زدن و گردش صبحگاهی یا عصرگاهی در این حیاط بسیار خوشایند است.
در این اقامتگاه یک شربتخانه، کافیشاپ و رستوران هم وجود دارد. در طراحی این فضاها سلیقه، دقت و هنرمندی درخشانی به کار گرفته شده است.
برای هر شب اقامت در این اقامتگاه باید بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان بپردازید.
۳٫ اقامتگاه بوم گردی سرای سنتی هاتف اصفهان
حیاطی سرسبز، حوض آبی . گلدانهای شمعدانی اولین تصاویری هستند که پس از ورود به اقامتگاه هاتف میبینید. اقامتگاه بوم گردی سرای سنتی هاتف اصفهان، حال و هوای ویژهای دارد. در این اقامتگاه رنگ، فراوان به کار رفته است. اتاقهای رنگی، پردههای رنگی و بالشهای رنگی روی تختهای داخل حیاط بخشی از این رنگآمیزی دلپذیر است. این تختها برای سرو غذا در حیاط اقامتگاه استفاده میشود.
تختخواب، یخچال، کتری برقی و آیینه، بخشی از وسایلی است که در اتاق های این اقامتگاه بوم گردی قرار داده شده است. از آنجایی که این اقامتگاه هم خانهای قدیمی بوده، حال و هوای یک زندگی سنتی را حفظ کرده است.
هزینه اقامت در اتاق شاه نشین اقامتگاه هاتف ۵۷۰ هزار تومان است. این اتاق برای ۵ نفر ظرفیت دارد. قیمت سایر اتاق ها هم از ۲۲۰ هزار تومان شروع میشود و به ۴۶۰ هزار تومان میرسد.
برای مطالعه مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.
۴٫ اقامتگاه بوم گردی آریو اصفهان
دیگر اقامتگاه بوم گردی اصفهان، اقامتگاه آریو است. در قدیمی اقامتگاه، کاشیکاری سردر و نمای آجری اطرافش از همان ابتدای ورود، تصویر دلنشینی مقابل چشمتان به نمایش میگذارد.
نمای آجری، پنجرههای چوبی و شیشههای رنگی اقامتگاه حس حضور در یک شهر سنتی را برای شما به بهترین شکل به وجود میآورند.
دیگر فضای جذاب این اقامتگاه بومگردی اصفهان، کافیشاپش است. کافیشاپی که با دیوارهای آجری، رومیزیها قلمکار و نوشیدنیهای سنتی، با کافیشاپهای مدرن کاملا متفاوت است.
در اتاق های این اقامتگاه، علاوه بر تختخواب، یخچال، تلویزیون و میز آرایش وجود دارد. روتختیها هم طرح سنتی دارند.
اتاق های اقامتگاه بوم گردی آریو در سه نوع دونفره، سه نفره و چهارنفره پیش بینی شدهاند. با تخفیف جاباما، اتاق دوتخته را با قیمت ۱۶۵ هزار تومان میتوانید رزرو کنید. هزینه اقامت در سایر اتاق ها هم ۲۷۰ و ۲۴۰ هزار تومان است.
۵٫ اقامتگاه بوم گردی ملک التجار اصفهان
شاید جالبترین و متفاوتترین اقامتگاه بوم گردی اصفهان، اقامتگاه ملک التجار باشد. این اقامتگاه خانهای باقیمانده از دوران صفویه است. این خانه بازسازی شده است. با این حال، تغییر زیادی در معماری و تزئینات اتاقها ایجاد نشده است. مثلا در اتاق های این اقامتگاه، آیینهکاریها و گچبریهای دوران صفوی بالای سر شما خودنمایی میکنند. اقامتگاه ملک التجار اصفهان در بافت قدیمی شهر و نزدیک به مسجد جامع عتیق واقع شده است.
مهمانان برای پذیرایی هم میتوانند به فضای سنتی و دلنشین اقامتگاه مراجعه کنند. هزینه اقامت در اتاق های این اقامتگاه بین ۱۷۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است.
۶٫ اقامتگاه بوم گردی سنتی پاسارگاد اصفهان
حتما اقامت در محلی دلباز و باصفا سفر شما را خوشایندتر میکند. وسعت، سرسبزی و دلبازی از ویژگیهای اقامتگاه بوم گردی سنتی پاسارگاد اصفهان است. زمان ساخت این اقامتگاه به دوران پهلوی اول بازمیگردد. به این ترتیب اقامتگاه هم حال و هوای سنتی دارد و در عین حال چندان قدیمی هم نیست. مساحت این اقامتگاه نسبتا زیاد است و به ۱۲۰۰ مترمربع میرسد. حیاطی سرسبز و زیبا نیز اطراف ساختمان را فراگرفته است.
درختهای بلند، گلکاریهای زیبا، گلدانهای شمعدانی و حوض آبی رنگ وسط حیاط، فضای دلنشینی در این اقامتگاه به وجود آورده است.
در اتاق ها، تختخواب، یخچال، کتری برقی، اسپیلت و بخاری گازی وجود دارد. برخی از اتاق ها هم با تابلوهای نقاشی تزئین شدهاند. هزینه اقامت در این اتاق ها بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان برای هر شب است.
برای مطالعه مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.
۷٫ اقامتگاه بوم گردی گاره دژ ورزنه
اگر بخواهید به سایر شهرهای استان اصفهان سفر کنید، میتوانید اقامتگاه های خوبی را در هم در آن شهرها بیابید. یکی از این شهرها، ورزنه است. اقامتگاه بوم گردی گار دژ ورزنه، علاوه بر فضای سنتی، حال و هوای روستایی هم دارد. حیاط جمع و جور و خاکی این اقامتگاه با فرشهای سنتی پوشانده شده است. چند تخت هم برای استراحت مهمانان در حیاط قرار داده شده است.
فضای داخلی این اقامتگاه هم این حس را در خود حفظ کرده است. ضمنا وسایلی که در اتاق ها وجود دارد، شما را به قدیمها میبرد.
هزینه هر شب اقامت در این اقامتگاه بین ۱۲۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است.
۸٫ اقامتگاه بوم گردی مزراچو بنى فاطمى نایین
نائین، یکی از شهرهای قدیمی استان اصفهان است. اگر تصمیم گرفتهاید به این شهر سفر کنید و شب را هم بمانید، اقامتگاه بوم گردی برای ماندن عالی است. اقامتگاه بوم گردی مزراچو بنی فاطمی نائین، از اقامتگاه های این شهر و آماده پذیرایی از مهمانان است.
دیوراهای گلی، حیاطی وسیع و آرام و درختانی سرسبز، آرامش کویر را به شما منتقل میکند. اتاق های اقامتگاه به تختخواب، میز و صندلی، میز آرایش و بخاری مجهز شدهاند.
ضمنا شبها میتوانید به بام اقامتگاه بروید و از تماشای آسمان پرستاره کویر لذت ببرید.
هزینه هر شب اقامت در اقامتگاه بومگردی بنی فاطمی نائین (با تخفیفهای جاباما) بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است.
۹٫ اقامتگاه بوم گردی سرای ملک کاشان
کاشان با باغ باصفای فین، خانههای معروف قدیمی و گلهای محمدی معروفش، از شهرهای پرگردشگر استان اصفهان به شمار میآید. اقامتگاه بوم گردی سرای ملک کاشان، اقامتگاهی زیبا و دلپذیر برای اقامتی کوتاه یا طولانی مدت در کاشان است.
نام این اقامتگاه را سرای ملک گذاشتهاند زیرا به بازارچه ملک و بازار سنتی کاشان نزدیک است. فضای اقامتگاه مثل سایر اقامتگاه های بوم گردی، سنتی است. معماری سنتی، پنجرههای هلالی، شیشههای رنگارنگ و گچبریهای رنگی سقفها، فضا را این گونه ساختهاند.
در اتاقها تختخواب، میز آرایش و تجهیزات سرمایشی و گرمایش وجود دارد. نکته جالب اینکه لحافهای تختخوابها، طرح سنتی و خانگی دارد.
هزینه هر شب اقامت در این اقامتگاه بین ۲۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برآورد میشود.
۱۰٫ اقامتگاه بوم گردی سرای درب باغ کاشان
یکی دیگر از اقامتگاه های بوم گردی کاشان، اقامتگاه سرای درب باغ است. این اقامتگاه واقعا باشکوه است. معماری سنتی اقامتگاه و استفاده از رنگ سفید در آن آرامش عمیقی به شما میدهد. در حیاط عمارت یک حوض بزرگ و دو باغچه در طول آن وجود دارند. سادگی و زیبایی این حیاط حتما حال شما را خوب میکند.
تجهیزات و وسایل لازم زندگی نظیر تختخواب و صندلی برای اتاق های این اقامتگاه پیشبینی شده است.
شما برای هر شب اقامت در این اقامتگاه باید بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان بپردازید.